lauantai 20. syyskuuta 2014

Syyskuun tapahtumia

Kiitos Hannulle kuvaesityksestä ja tarinoista. Ideoita kokeiltavaksi ja retkikohteita vierailtavaksi on taas kaikilla tiedossa viimekertaisen kerhoillan jälkeen. Pitkälle iltaan viihdyttiin, ja jutut jäi ihan kesken. Pitänee ottaa uusiks...

Ehkäpä suunnitellaan Hannun johdolla jotain valomaalausworkshoppia tai retkeä tai muuta hauskaa. Tässä teille jo yksi otos, jonka tekemiseen Hannun esitelmä inspiroi.Meidän porukka on innokas jakamaan omaa osaamistaan ja enemmän osaavat opettavat auliisti aloittelijoita. Siksi on kiva saada kerhoon vierailijoita, jotka ovat valmiita tekemään samoin. 

Täältä saa käydä katsomassa Hannu Pajun kuvia:Kerhon syyskisa polkaistiin myös käyntiin. Aiheena on Minä ja julkkis. Kilpailuaika päättyy marraskuun lopussa. Tulokset julkaistaan 8.12. Kisaan voivat osallistua Lapuan kamerakerhon jäsenet.

Tiesittekös, että Alajoella on Hietalan kytötupa, jossa voi vierailla. Käytiin pienellä porukalla katsastamassa paikkaa eräänä aamuna klo 5.00. Pimiää oli, mutta kun saatiin tupaan tuli takkaan ja kynttilöihin valo, ni jopa siellä oli mukavaa. Paikka on oivallinen retkikohde ja kahvittelupaikka valokuvausreissuillekin. 

                                                                                                                                                                        kuva Päivi Aila


Lapuan kitarafestivaalien konserttien dokumentointi oli annettu kamerakerhon hommiksi. Mikäpäs sen mukavampaa kun nauttia hyvästä musiikista ja valokuvata siinä välillä. Oli muuten tasokkaita konsertteja kaikki. Hienoa, että Esa, Antti, Katja ja muut ovat jaksaneet tämmöisenkin järjestää. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti