keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Talkookuvaajana.

Olipas tupa täynnä kerholaisia viime maanantaina kun Arjo, JukkaK, Juha ja Päivi  kertoivat kokemuksiaan ja tunnelmia valokuvaamisesta Herättäjäjuhlilla Isokyrössä ja Seinäjoella. Rohkaisua, kannustusta ja vinkkejä tuli meille muille. Herättäjäjuhlathan ovat Lapualla 2014 ja kyllä sielläkin talkookuvaajia tarvitaan. Uskonpa kerholaisten lähtevän mukaan. 




Kuvia tarvitaan lehdistölle ja juhlien omaan käyttöön nettisivustolle. Lisäksi talkoolaisten ottamia kuvia käytetään kuvituksena Hengellisessä kuukausilehdessä pitkin vuotta. Kerholaisten ja muiden kuvaajien työn tuloksia voit käydä katsomassa Herättäjäjuhlien sivuilta Isokyrö täältä ja Seinäjoki täältä




Lisäksi Jaakko kertoi kokemuksiaan Vanhan Paukun Festareiden kuvaamisesta. Festareilla kerholaiset ovat kuvanneet 2011 ja 2012 Festarikuvia  täällä.



Helenalle kiitos kahvista ja maukkaasta omenapiirakasta. Lurps! Oli kerrassaan hyvä kerhoilta. Vai mitä?



Kirjoitusprojektin suoritti ak

1 kommentti:

  1. Oli oikein mielenkiintoista kuulla millaista on meininki tapahtumakuvaajana yleisötilaisuuksissa. Monenmoista seikkaa pitää huomioida ja hyvin valmistautua ja varustautua. Hyviä kuvia olitte saaneet hankalissakin olosuhteissa.

    Riitta

    VastaaPoista