maanantai 13. elokuuta 2012

Tankkarin retki aloitti kerhokauden!

Olimme jo vuosi sitten miettineet lähtisimmekö Tankkariin retkelle. Silloin ei ollut vielä sen aika. Nyt oli hyvä hetki sinne menemiseen ja saimmekin nauttia mielyttävästä ilmasta ja merituulen raikkaudesta jossa on helppo ja hyvä hengittää. 
Perillä saimme opastetun saarikierroksen ja majakkaankin oli mahdollisuus päästä. Majakan oli suunitellun oli tehnyt sama suunittelija kun Eifelin tornikin.
Majakan linssi oli valmistettu Fresnelin tekniikalla. Se oli vaikuttava ja tietty mukava kuvauskohde.
Portaat oli vaikeat tai jopa lähes mahrottomat. Itseäni pelotti mennessä sekä laskeutuessa. Olen jo oppinut tasmaata tallaajaksi ja kaahimalavitta on riittävän korkea paikka minulle nykyään.


Lautalla myös saarelle päin tuli lintuharrastajia omaan pieneen mökkiin, viikon ajaksi tarkkailemaan lintuja.


Retkestä jäi mukava maku ja hiukan tietty jotain hampaankoloonkin. Pitäisiköhän joskus oikein ottaa ja majoittautua muutama yö saaressa?

 Myös sellaisena sateisena aikana majakan valojen loisteessa, olisi mukava kuviakin ottaa.


Eikä paluumatkalla satanut vaikka uhkaavalta näyttikin. Tässä Juhan 8mm linssillä otettu kuva.


Kuvat ja höpinät, JukkaK

4 kommenttia:

 1. Hyvin höpisty. Merellä oli tyyntä ja saarella lämmintä. Kerrassaan mukava reissu. Aikaa saarellaoloon oli sen verran niukasti, että toisenkin reissun tekemiseen jäi hyvä syy. Kiitos hyvästä matkaseurasta.

  Anna-K

  VastaaPoista
 2. Aivan samaa mieltä.. eli siis oli hyvä reissu..ja mullekin jäi jotain hampaan koloon..ehdotin jo Aakoolle ens kesäksi iltaristeilyä Tankariin.
  Päivi

  VastaaPoista
 3. Näyttää mielenkiintoiselta paikalta ja hienoja kuvia saitte!
  Riitta

  VastaaPoista
 4. Vaan oisimpa saanut olla mukana, mutta ehkä lähden sitten sinne iltaristeilylle. Kuvat on hienoja, kun itse kävin perheen kanssa paikanpäällä niin miltei jokaisessa kuvassa on mukana linssilude.

  VastaaPoista